(Android/iOS) Knights of Pen \u0026 Paper 2, Pixel RPG, Retro Game кодира повече издръжливост
Mar 13, 2022 22:48:12 GMT -5
Post by cayblanimtebma on Mar 13, 2022 22:48:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knights of Pen \u0026 Paper 2, Pixel RPG, Retro Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knights of Pen \u0026 Paper 2, Pixel RPG, Retro Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира повече издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Knights of Pen \u0026 Paper 2, Pixel RPG, Retro Game 2022 version ▞▞▞
Трябва да кажа, че съм доста далеч в играта. има няколко проблема е, че моята нинджа, която има буквално 1 заплаха и би трябвало да има -заплаха, когато е активна способността й за изчезване, е атакуван повече от моя танков войн, който има 68 заплаха и паладин, който има 32 заплаха и нито един от тях не е насочен толкова много като моята нинджа това е доста лошо. Или какво ще кажете за моя нинджа да има 76% шанс за крит и почти никога не крит, докато моят воин, който има 5-6% шанс за крит, крит на всеки три удара, има проблем с вашия алгоритъм
FreezeTag Online Arkády adal
Играх тази игра през 2017 г. и беше наистина добро преживяване. Сега, през 2019 г. с най-новата актуализация, внезапно или героите се понервиха толкова зле, или враговете станаха твърде силни, това кара нашите герои да умират лесно и цената на прераждането стана твърде скъпа. Не само за респауна, разходите за пътуване също се увеличиха твърде много, което ни кара да шлифваме първи преди да пътуваме. Не си спомням, че трябва да меля толкова много през 2017 г. Те принуждават играчите да купуват злато и това разкъсва удоволствието от това
Липсва ми възможността да преработя стаята за игри чрез игра. Играх тази игра преди няколко години и ми хареса. Когато се върнах, те напълниха играта с повече в покупките на игри и това наистина просто отнема част от чара. Доста съм разочарован, Парадокс. Мислех, че всички сте по-добри от това. Не бих имал нищо против да плащам за без реклами или дори за козметични неща, но чувствам, че не трябва да плащам за надграждане на механиката в играта, която твърди, че е безплатна.
Играе се безплатно? Повече като Pay-To-Play! Това така наречено "безплатно издание" е пълна измама! Цялата игра, макар и основно подобрение на оригинала, е съсипана от инфлацията на цените на артикулите в играта толкова много, че плащането на реални пари за първокласната валута е почти необходимо. Подобно на първата игра, и тази трябваше да бъде една и готова. Платете за играта вместо тези глупости!
добре
Би било страхотна игра, ако не се налагаше да смилате смешни суми, ако златото да преобразува вашите герои. Освен ако не харчите истински пари, което побеждава идеята за безплатна игра. Поне добавете проклет таймер, за да се съживят.
страхотна игра. Единственото нещо, което ме притеснява (много много малка подробност) е, че след като получите третия си член, цената на следващия е 5,5k или нещо подобно, но все още е забавно да намерите най-добрия начин и място за ферма както за опит, така и за пари. продължавай с добрата работа
Knights of Pen & Paper 2, Pixel RPG, Retro Game Rol ijro etiladigan lhf
Много предпочитан вариант за плащане на първата игра. Платих за първата игра и щях да платя за втората. Имаше по-балансиран геймплей, но има малко тласък, който да ви насърчи да плащате пари за неща.
Експлоатираща и алчна игра. Стигнах до първия бутон за разследване, след което загубих цялото злато, което имах. Играта е прекалено проектирана да изтласква първокласна валута. Жалко е и иначе играта е страхотна. Иска ми се да мога просто да го купя като истинска игра като на компютър.
НЕ отваряйте сандъците в менюто. Никога не коментирам и обичам игрите в стил DnD, но почувствах нужда да дойда тук и да заявя, че ако отворите сандъците в менюто, няма да получите артикулите. Дори първокласните сандъци. Вие 👏Получавате👏нищо👏. Ужасен, ужасен бъг, че след гугъл проблемът продължава дълго време. Абсолютно ужасно да продължи толкова дълго.
Играта е доста забавна!Той има микротранзакции, но изобщо не ви принуждава да ги използвате. Досега няма сривове или грешки.
Това е забавна игра, приятна история и хумористични реплики. Става малко смляно за около 2-3 часа, но не прекомерно. Още. Имам проблем с рекламите за диаманти (валутата, закупена в приложението), тъй като реклама ще затвори и автоматично ще зареди Play Store, но няма да изплати диамантите за гледане на рекламата.Освен това количеството диаманти, необходимо за отключване на допълнителните сюжетни линии, класовете, пакетите с оръжия, декорациите на стаите са непосилно скъпи. Това каза, оставам с него. За сега
Не си правете труда да изтегляте. Тази игра е забавна, но икономиката на играта е напълно счупена. Артикул, който ще ви струва 15000 злато, ще ви върне 150 обратно в магазина, когато бъде продаден. Освен това с факта, че не можете да отключите класове или състезания чрез шлифоване и изглежда, че парадоксът ви наказва да купувате първокласно съдържание. Степента на отпадане е ниска и ако не сте на поне 3 нива над работните места, пред които се сблъсквате, това означава мигновена смърт. Grinding е част от RPG, но тази игра я извежда отвъд смисъла на забавление
Играта е забавна, харесвам света на D&D и забавните препратки към поп културата, но имам един основен проблем, целият аспект на безплатната игра. Превърнах играта, закупих dlc и след това я оставих за известно време и след актуализацията, която я промени на F2P, реших да я опитам отново, но когато влязох, всичките ми покупки бяха изчезнали, всичките ми пари, всичко . Бях ядосан, това не е начинът да се монизира игра и да се очаква хората да се придържат към разработчика.
Обичайте играта. Без много да критикувам, мога само да помоля разработчиците да направят анимацията на атаката по-естетична, да включат движещите се герои и т.н. Или повече анимация, свързана с битката. Бих искал да видя и бронята и предметите действително на моя герой, винаги обичам да виждам как моя герой носи екипировката, която се мъчех да придобия. Фантастична игра като се вземе предвид всичко!
Самата игра е хубава и приятна, НО цената да се насладите на цялата игра е абсурдна. Цената за отключване на всички герои, класове и приключения е $70. Това не включва подобренията, които можете да получите, за да направите вашето парти по-силно. Цената за получаване и надграждане на всички тях е най-малко $650! Това не са глупави козметични неща, това са действителни покупки, променящи играта. МОЖЕТЕ да получите безплатна първокласна валута, но само $0,025 на ВСЕКИ НЯКОЛКО ДНИ. Предлагам ви да пропуснете тази игра.
Каква РИПОФА. Сериозно, нищо като конзолната версия и пълна загуба на време. Какво е това, искаш да смилаш само за да възкресиш герой? Намерихте правилната игра. Буквално невъзможно за игра, освен ако не си платите, отново и отново. Контролите са объркващи и чудовищата се рециклират отново и отново, с различни цветове. Оооооо Игра за боклук, препоръчва се за миещи мечки.
Много p2w елементи от ранната игра. Не обяснява много от нищо и хвърля $ в лицето ви. Можете да се прецакате, като нямате достатъчно пари за съживяване, препоръчваме да имате гот в отбора си за ранна игра
Да, разбира се, че тази игра е преносима D&D Това е добре и всичко, но всъщност не мога да намеря начин да я стартирам правилно, без да замръзне\черен екран върху мен, щях да й дам 1 звезда, защото не мога да я стартирам нагоре. но тъй като е преносим D&D, давам му три звезди. (D&D наистина е толкова добър)
Добра jrpg игра за подземия и дракони. Произведенията на изкуството са страхотни и разнообразието от игри е добро. Все пак е твърде трудно. Ще мелите злато, само за да съживявате постоянно членовете на вашата група и да пътувате. Вие сте принудени да използвате злато, преди да възкръснете безплатно, което прави златото нищо друго освен превантивно средство. Икономиката е твърде наклонена към купуване. Освен това, ако нямате нищо против смилането, ще се насладите на това
Играх тази игра преди години и ми хареса. Мислех, че ще се върна и ще играя отново, само за да открия, че напредъкът ми е изчезнал и няма следа от нещо, което съм притежавал преди. Това, което открих, бяха разочароващи микротранзакции на тяхно място, това ме натъжава, защото обичах да играя, за да прекарвам времето си.
Това беше невероятна игра. Толкова добре, че купих всички DLC. Победих го два пъти. Много добра игра... после стана freemium. Загубих не само цялото си закупено съдържание, но и всичките си спестявания. Те също така промениха всички стойности, така че сега това е съвсем различно животно. Освен това тези промени не са балансирани правилно. Никъде това не е по-ясно от факта, че мажоретката сега лекува 100 вместо 5. Вражеските щети не бяха мащабирани, за да се поддържа темпото. Тя е много ОП. Докато враговете не започнат да ви стрелят.
Забавлявах се, дори взех началния пакет от 4,99. Отидох да похарча диамантите си върху 10 сандъка. Предполагам, че има известна грешка, при която тази предавка просто не съществува, ако сте в стартовото меню. Така загубих моите 200 диаманта и получих нулева екипировка. Не ме кара да искам да играя повече. Иска ми се и аз да не харча парите сега, когато излизам от играта. Може би премахнете тази опция от играта, ако не работи, вместо да съсипва изживяването на играча.
Забавно, когато работи. Тази игра е наистина страхотна. Това е НЕВЕРОЯТНО ЗАБАВНО и съм вложил твърде много часове в него. Проблемът е, че винаги спира да работи. Екипът достига до ниво 20 и изведнъж играта не може да се отвори отвъд първите две компании, за да ви позволи да играете. Пълен черен екран.Прекарах няколко часа първия път, опитвайки се да го поправя и трябваше да деинсталирам. Опитах отново днес, след като създадох цяла нова партия и запазените данни бяха няколко нива назад. не.
Забавен подход към RPG, но може би твърде p2w за моя вкус. Има и PC версия в steam, не съм я пробвал там, но тъй като накрая плащаш предварително, не мисля, че има същите проблеми?
Може и да е просто игра с докосване, всичко е толкова ужасно небалансирано, за да накарате монетизацията едва да си струва времето, освен ако не искате просто да чукнете през същите пет тълпи в началния град в продължение на седмици, само за да получите един изстрел в тъмницата и това ви струва половината ви пари, за да възкресявате мъртвите. Не бих дал звезди за това, ако можех. Това е олицетворение на алчната монетизация и несправедлива механика на баланса.
Knights of Pen & Paper 2, Pixel RPG, Retro Game Jocuri de rol jgvq
Knights of Pen & Paper 2, Pixel RPG, Retro Game பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் beja
Едва ли и RPG. Привлекателността на забавен, анимационен плот бързо избледнява, когато играчът осъзнава, че има малко хвърляния на зарове, единствените прозрачни хвърляния са по време на пътуване. Вместо непрекъснато приключение, вие постоянно трябва да провеждате битки за настройка срещу едни и същи чудовища отново и отново, особено за да изравните третия герой с късното влизане на ниво с останалите. За мен всички те се изравниха на ниво 10. Започнах търсенето на ниво 10, TPK'd с недостатъчно злато за повторно, и деинсталирах тази невълнуваща игра.
Наистина ми се иска тази игра да е това, което беше някога. За щастие не съм сам в шока от някога красива, балансирана игра, която се превръща в грабване на пари с нова „валута“. Какво фантастично разочарование. В един момент от историята на тази игра можете да спечелите всичко със злато, без значение колко скъпо е. Сега ви е предназначено само да купувате диаманти. gg devs. Убихте една от най-добрите игри в playstore.
Честно казано наистина харесвам тази игра, тя има много уникален DND стил и ми харесва. Но вече не е 5 звезди, защото успях да спестя достатъчно кристали, за да купя monk dlc, но след като изтрих играта и я изтеглих отново, вече я нямаше.
Колкото и да е забавно от неактивната игра, тя постоянно вбесява играча с неточни статистики. Моят герой с най-ниска заплаха получава повече внимание от всички останали. Този конкретен механик разрушава играта всеки път, когато я играя, като най-слабият ми герой с нулева заплаха е първата цел в най-добрия 1/3 от времето с трима герои. През повечето време просто се удря, продължава да се удря един до друг, докато не умре. DM метагейминг ли са срещите?
Тази игра е страхотна! Просто играя от около час, но харесвам темпото и графиката е ретро фантастична. Просто се надявам, че има достатъчно кампании, за да продължи известно време. Добра работа, хора.
Играта е доста забавна, без да харчите пари... докато стигнете до канализацията. Трудността там е твърде висока и става много лесно да се умре, но много трудно да се спестят достатъчно пари, тъй като чудовищата са много превъзмогнати, за да получите прилично оборудване и да съживите вашите KOed герои. Историята е завладяваща, но много ранното и рязко увеличаване на трудността ме накара да спра да играя от разочарование, така че не мога да дам на играта 5 звезди, тъй като изобщо не можах да стигна далеч в играта.
Страхотна игра като цяло. Единственият ми проблем е колко бавно се печели злато в сравнение с разходите за артикули в играта, особено след като трябва да плащате, за да стигнете от едно място на друго. Ако това се промени, тази игра е лесно 5 звезди за мен.
Knights of Pen & Paper 2, Pixel RPG, Retro Game Lakon Peranan lwad
Абсолютно харесвам това, което се опитват да направят тук, за съжаление изпълнението е гадно, особено по отношение на монетизирането на играта. Той е пълен с freemium модел, като всичко ви тласка да станете кит. С удоволствие бих хвърлил малко пари за пълна и балансирана игра, но вместо това просто ще деинсталирам играта и ще им дам нищо.
Много забавно! Все още има усещането, че играете настолна RPG, въпреки че това е просто мобилна игра. Макар и да не е перфектен заместител, това е добър начин да смекча разочарованието си, когато моята D&D група отмени сесията.
Обичам играта, но "ежедневните диаманти" не работят ежедневно. Всъщност мина около месец, откакто работи за последно. Едва преди около 2 месеца дори разбрах, че има ежедневни диаманти. Моля, поправете и ще се радвам да променя оценката.
Тази игра е страхотна, но нищо не прилича на настолна ролева игра, бях заседнал в мисията на троловете от 2 седмици, красивите ми членове просто продължават да умират и трябва да похарча златото си, за да ги съживя. Третата мисия, която изпълнявате, не трябва да струва $15 000, за да преминете, те просто ви търсят, за да похарчите парите, благодаря, че губя времето си Разработчици
Идвам от рекламата на JoCat, разочарован, но донякъде доволен. Това е забавен настолен DnD симулатор за един играч. Има грешка, при която изглежда не можете да стартирате играта без wifi, постоянните оферти за стартов пакет се подканват досадно в началото, а допълнителните функции (области, класове, герои) се отключват само чрез покупка. Има много потенциал зад концепцията на тази игра, но тя трябва да бъде направена правилно и професионално, вместо да изглежда като шега.