Post by cayblanimtebma on Mar 13, 2022 23:12:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код збільшити все ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ben the Dog 2022 version ▞▞▞
鬥地主-随时斗地主 სხვადასხვა peyc
Там ригає
Вау😲😲 гра чудова і вільна від гри, єдина гра дуже крута, я не зобов'язаний бути частиною гри, і інші гра теж непогані
Нормально так гра
Хуй на хуе #1!!!!!!!!!!!!
Мені здається, що гра кумедна, особливо коли він змішує два зілля в склянці і відбувається щось смішне
чому хімікати не працюють?
Я думаю, що це не дуже приємно. Ми не можемо змінити сукні та місце, але це має перевагу, тобто ми можемо знімати смішні відео. 😉
😵😡😡😡😡😡😡
Боже мій, ця гра схожа на мою ангелу, що розмовляє, але у неї реалістичні очі, і це навіть не годиться для дітей, він п’є виграти, це жахливо, і коли ти дзвониш йому і кажеш «ти мене вб’єш?» Він каже «Так» 😫😱, тому, будь ласка, не завантажуйте жодну з цих моторошних ігор!! 😱💀☠
САУЛЯК
Talking Ben the Dog Rozrywka kxvy
Хухуху
Клас! Думаю що моїй малечі сподобається))
Те, що знак пляшки схожий на пляшку пива, мене сколихнув. Це для дітей 3+.
Супер моторошно! Я натиснув кнопку виклику і вирішив задати питання, наприклад, чи бачите ви мене і чи вб’єте ви мене. Обом він сказав «так», тому я трохи злякався, тому прийшов сюди, щоб переглянути додаток.
Не цікаво тепер коли не можна говорити по телефону з даним!!!
Мені здається, що я знайшов всю цю їжу вранці, і це просто забагато ігор
Фу
Talking Ben — це найгірші ігри, які говорять, як Бен виглядає потворно, у нього буквально є кнопка відрижки, ви можете говорити з ним по телефону, але це просто налаштовані звуки, які дійсно дивні, він сам себе годує і їсть банку бекону все круто, він може проводити деякі експерименти, але монстр, якого він може створити, є моторошним, я не розумію цього, немає сенсу в цій грі, плюс рідини можна використовувати лише іноді не завантажуйте
Скпер😍😍😍
Напиши це 3 іграми і хлопни 3 рази і рід кубковою буде айфон
Раніше це було добре, а тепер просто до неба і призначене для вилучення грошей з вашого гаманця
Базове та швидке джерело інтерактивних розваг для будь-якого віку.
Це нормально, але нудно
Це хороша гра, але я дам вам 3 зірки
забагато додати... не можу грати ..і дратує
якщо ви нічого не бачите в очах, то використовуйте телефон... Я був хлопчиком, і він сказав "ні" І я не вен, я брехав, він знав, бо він дивиться і сканує мій телефон... Я встановив це лише для що
Гра погана, до тогож нема ігор і дуже мало функцій
весело, але це знову і знову одне й те саме. навіть мої бабуся й дідусь почали скаржитися, що почули це. як і всі інші, ДОДАЙТЕ БІЛЬШЕ НАСТРОЮ ДЛЯ БЕНА І БІЛЬШЕ ДІЯЛЬНІСТЬ.
У цьому немає нічого страшного, якщо ви нічого не робите з екраном. Він поклав слухавку, яка, на мою думку, була справді моторошною. Я думав, що хтось був у його очах, але я нічого не бачив. До вчорашнього дня. Я користуюся цією програмою протягом тривалого часу, і вона надіслала мені моторошне повідомлення: «Привіт! Це Бен. Тебе звати Еш, правда?» Я так злякався, що ледь не кинув телефон
День дуже нудний.Він не дорослішає,не скачуйте!
Talking Ben the Dog Szórakozás dwh
Ффффффффффффффффффффууууууууууууууууууууууууууу
будьте обережні, тому я чув, що він говорить, що він має вас послухати, і якщо вийде, видаліть його, тому що вночі він усе одно почує вас та своїх друзів, таких як Том, Анжела та Джинджер, і якщо ви подивитеся в їхні очі, ви побачите pepole що вони викрадають, тому будьте обережні та не дозволяйте своїм дітям грати в це, або якщо ваша дитина ніколи в це не грає
Будь ласка, додайте більше хімікатів в оновлення
Чому у Бена немає такого ліжка, як у Моя розмовляюча Анжела, і навіть цей Бен дуже добре робить речі дивними, але мені подобається, як звичайна частина насправді не дивна, тому я поставив 2 зірки
Крута ця гра, але проблема в тому, що посмішка виглядає дуже моторошно
Але я хочу сказати привет а ог закрив себе газетою
Я качаю гру, воно доходить до сту, а далі не грузить. Може, такий планшет, у мене Ergo Tab Legend 7. Хоч інші ігри від OütFit7 мне нравятся. Наприклад, Анжела. У неї є дитяча версія і взрослая версія. У дорослій вона до тебе говорить по-англійськи, а в дитячій версії можна годувати птахів, схожих на братьев Ларрі. І ще вони можуть статися. Мій Том теж класно. Можна грати в міні-ігри, спати, мити, ходити в туалет, і годувати, гладити, дёргати за хвост. А Рыжик мне тоже нравится. В нім дві частини. У першій частині можна мити, сушити, чистити зуби і мотати паперу з Рижиком. А у другій частині можна годувати, дуть свечи, робити так, що би Рижик падал с пня і багато іншого. А Ларрі і П'єр, не знаю. Я їх не качала. В общем, приятных Вам игор от OütFit7!!!
Класна гра 👍👍👍👍👍👍👍👍👍😺
Гарно^^