Post by cayblanimtebma on Mar 13, 2022 23:21:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Singham ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Singham IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi ključevi s greškom ▞▞▞
▞▞▞ Little Singham 2022 version ▞▞▞
Pretplatite se na moj YouTube kanal 🙏 humaylabdulrehmanfunnyvideo
• Predstavljamo Kaala - najpodlog i najmoćnijeg demona na Zemlji. • Borite se s Kaalovom ultimativnom formom Zlatnog oklopa, u ludim novim borbama s šefovima. • Istražite dalje od Mirchinagara. Trčite preko Butana, Tašangada i kongresnog centra. • Nabavite Kaalove čarobne dragulje u trčanju da skupite nagrade. • Doživite igranje u svom najboljem izdanju uz nevjerojatne promjene zvuka igre. Može li se Little Singham boriti u bitci života i spasiti svijet od prijetećeg novog zlikovca, Kaala? Igraj sada!
Struk igrica ne mogu staviti ni jednu zvjezdicu ne skini i struka vrijeme .
Nije jako loše ali dobro
Little Singham Arcade wbkk
Deryefyjtuhrgj je sjajan put od 6655. i prolazim kroz mnogo toga da naučim o
Već mi se jako sviđa ovaj crtić i sviđa mi se i mali Singham i u ovom trenutku mislim da je igra malog Singhama u TV promociji i zato ću misliti da je to došlo ili biciklistička utrka, ali sada vidim još neke igrice ovog malog Singhama zato sam ga instalirao toliko mi se sviđa da što reći oprosti na tvojih sto riječi ali želim reći toliko toliko toliko riječi želim isto tako što hvala molim te ovako recenzija je vrlo korisna recenzija
najgori razvoj. potrebno je mnogo godina za učitavanje i traženje nepotrebnih dopuštenja
Sviđa mi se ovo 😘
ova igra lijepa .mnogo mi se svidjela ali postoje samo još dva mjesta koja se mogu dodati.ali je lijepa
Volim te igre i nekoliko tjedana. Imao sam malo problema s vašim prijateljima, ali volio bih da onaj kojeg želite biti malo više, obavijestite autora ove poruke, možete dobiti priliku osvojiti besplatnu uslugu e-pošte te obitelj i prijatelje prolaze
To je kopija surfera u podzemnoj željeznici, što nije bolje od surfera u podzemnoj željeznici, pa čak ni gore od surfera u podzemnoj željeznici..... ........ Trebali biste se posavjetovati sa stručnjakom za igre koji vam može dati neke bolje ideje, i nikada ne kopirajte druge ideje koje nikada ne bi učinile vašu igru popularnom.
jako lijepa igra ali nije savršena
vrlo dosadna igra bez dodatnih značajki samo i neuredna igra koja visi vrlo rano stvarno tako dosadna i užasna dečki molim vas nemojte je preuzimati ako želite spasiti svoj telefon od obješenja
Igra 🎮 je ok, ali ne mogu nabaviti taj skuter i auto to je to.
Igra je dobra, ali skok je vrlo nizak, objekt očito nije baš savršen. Skok u vis je najbolji za igru. Nadam se da će sljedeće ažuriranje poboljšati skok
najgora aplikacija, loša kvaliteta ove igre i ponekad previše obješena, molim vas nemojte je preuzimati 😤😠
Volim malo, jako volim malog Singhama 100 500
Uživao sam u igri, ali završim svoje razine i ne mogu dobiti novčiće.
Ovo je vrlo dobra igra s vrlo visokom grafikom jer igrajte fantastičnu igru male singham face the villain osm
Možete li mi molim vas reći kako se prijaviti prikazuje samo mali singham desh ka sipahi .... Želim odgovor nooooooow
bila je to jako dobra igra i lijepo trčanje ova postavka igre je dobra i moja omiljena igra zauvijek
Moja omiljena igra.... Moj nećak također jako voli... On igra svakodnevno... I uživajte u toj igrici. Divna divna igra.
Zzz. I Eurythmics Pozivam vas na protivničkog cinika Oh dobro, nisam siguran sjećate li se mene ili 7 7, ali samo sam se pitao jeste li imali priliku imati priliku da sam neko vrijeme razmišljao o meni i jeste li bilo kakva pitanja molim o vremenu kada sam u uredu ili ili trenutno možete nazvati moj mobitel na broj ispod i 73 vam ga u uredu 7 na putu kući s posla i danas da me nazovete na raspravljati o ovoj stvari....... Žao mi je što nisam kbgv
Ie ru shejeu 😃😁🤣🛀fhtyyyydtytt5t6❤️yutri to nhi hai abhi
Whare je kall rakh
To je lijepa igra, ali ne mogu otključati novu odjeću kao što je vojska, mornarica, millatory i sve druge. Kada je pokušam kupiti, ali se prikazuje odaberite način plaćanja, poboljšajte ovo.
Baš si lijepa😍💓
Lijepa igra, ali dodajte neke događaje u igru
Previše oglasa tako iritantno.
Vrlo teška igra protiv načina da se dobije
Predosadna igra😒😒😒😒😒😒
To je jako dobra igrica, svidjela mi se jer je vrlo zanimljiva i ugodna igra .............samo sam je voljela i moje kćeri gledaju sve epizode malog singhama u otkriću klinci ...jako je dobro i ponekad neke epizode imaju neko značenje... koje djeca mogu naučiti......
Ovo je tako dosadna igra
Uhvatite se u koštac s Kalluom i Balluom kako biste ostali izvan njihovog dosega i vratili se na svoju potragu za hvatanjem Kaala. Aplikacija za malu djecu...
8 je lijepo ali dosadno
najgluplja igra od svih igara jeftina grafika i ne preporuča se 👎👎 glitch igrica zapak igre nisu dobre uopće
Singham Marathi goshta dodati Rana
Hockey Nations 18 Olahraga wjh